0

Love Distance Mag - Panty Vibrator App Controlled

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Ben jij klaar voor een opwindende ervaring? De Love Distance Mag oplegvibrator is het perfecte speeltje voor koppels. Deze vibrator is gemaakt van lichaamsveilig siliconen en heeft een ergonomische vormgeving. Plaats de vibrator in ieder willekeurig slipje: dankzij het handige magnetisch klik systeem zal de vibrator goed blijven zitten.

Zo kunnen jullie discreet genieten, waar jullie ook zijn, zelfs buitenshuis en op iedere afstand! De vibrator is standaard voorzien van 32 vibratiestanden (12 snelheden en 20 patronen). Maak met behulp van de gratis te downloaden App talloze opwindende andere patronen en laat jouw partner de totale controle over nemen. De vibrator is weer makkelijk op te laden met de bijgeleverde USB-kabel.

De Love Distance Mag wordt geleverd in een trendy satijnen reistasje zodat je de toy altijd discreet met je mee kunt nemen en kunt opbergen. Maak de vibrator na elk gebruik goed schoon met lauwwarm water en toycleaner.

Alternatieven die wij aanraden
-
+