0

Pandora's Box Sexmachine

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Ben jij klaar voor de mysteriën die Pandora's Box zal brengen? Deze luxe seksmachine staat altijd klaar voor jou en je stoutste fantasieën. Toch zal niemand deze luxe roze flightcase zien als een seksmachine. Je hoeft je dus geen zorgen te maken wanneer de box een keer in de slaapkamer blijft staan. Maar de Pandora machine heeft zoveel meer dan een strak design. De krachtige machine levert 80 tot maar liefst 300 stoten per minuut!

Hoe werkt het? Je ontvangt bij deze seksmachine een realistische dildo. De dildo is voorzien van kralen in de schacht die zorgen voor een extra sterke stimulatie wanneer hij jou van binnen verwent. Deze schroef je eenvoudig in de opening in de box.
Pandora's Box werkt via een stekker die je eenvoudig in het stopcontact plugt. Vervolgens plug je de afstandsbediening in de box. De afstandsbediening dient tegelijkertijd als een siliconen vibrator. Met de draaiknop aan de achterkant bepaal je eenvoudig de stoten van de machine, de drukknopjes aan de voorkant regelen de vibraties. Wanneer de machine volledig geïnstalleerd is, kun je aan de slag. Gebruik voor extra comfort een fijn glijmiddel op waterbasis in combinatie met de dildo en siliconen vibrator.

Je ontvangt bij Pandora's Box alles wat je nodig hebt om met deze seksmachine aan de slag te kunnen. Daarnaast ontvang je een leuke extra. Met de Stim-U-Rocket verwen jij de clitoris en andere gevoelige plekjes. De mini vibrator is voorzien van 2 ondeugende oortjes. Gebruik deze roze ondeugd terwijl je van de dildo of vibrator geniet en ga voor een ongeëvenaard hoogtepunt.

Naast de dildo en de vibrator kun je Pandora's Box combineren met veel meer verschillende opzetstukken. Je vindt deze opzetstukken in onze shop.

Alternatieven die wij aanraden
-
+